Scroll naar beneden voor meer informatieDe yogacursus
Het cursusjaar loopt van begin september tot eind april. In totaal zijn er 20 lessen verdeeld over het cursusjaar waarvan 10 lessen in de periode september tot eind november en 10 lessen in de periode van eind januari tot eind april. Door een langere periode yoga te beoefenen is er profijt te halen van de ontspannende en vitaliserende werking van yoga. Het is geen probleem wanneer je een keer een les mist. Deze kan wanneer er plaats is  worden ingehaald op een andere groep in Azelo of Wierden in overleg met de docent. Alle lessen staan op zichzelf en zijn een afgerond geheel. De cursus is verdeeld over twee termijnen, je geeft je op voor het gehele cursusjaar.

De cursus wordt onder meer gegeven in Wierden en Azelo. Interesse in de yoga? In mei worden de groepen voor september weer samengesteld. Wanneer je een plaats wilt hebben geef je op tijd op want er is ieder jaar een wachtlijst voor mijn yogagroepen. 

Dinsdagavond in het buurtschapscentrum de Hoff in Azelo, secr. engelbertinkstraat 18

De lessen worden gegeven in de mooie zaal die er ruim en aantrekkelijk uit ziet en goed verwarmd is.

De lestijden in Azelo zijn op de dinsdagavond:
- groep 1: 19.15 – 20.15 uur
- groep 2: 20.30 – 21.30 uur

Aanpassingen ivm RIVM corona richtlijnen voor Azelo en Wierden worden nageleefd.

Woensdagavond in de basisschool het Galjoen in Wierden, kruizemunthof 4.
De lessen worden gegeven in de goed verwarmde sportzaal van de school. Voor en na afloop van de les is er een mogelijkheid om in de hal thee te drinken en na te praten.
Een theetafel met kruidenthee staat voor je klaar.

De lestijden in Wierden zijn op de woensdagavond:
- groep 1: 18.30 - 19.30 uur
- groep 2: 19.40 – 20.40 uur
- groep 3: 20.50 – 21.50 uur

Mindfulness yogacursus op de maandagavond in Zwolle

Deze cursus is voor leerkrachten en werknemers van het Deltion ROC. Op dit moment is er geen cursus gepland.

 

 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De webshop is verplaatst naar de website www.mestcelactivatie-syndroom.nl  ook te vinden via www.mcasnederland.nl   Alle boeken en andere producten zijn via deze site te bestellen.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak  een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.'

TOP