Scroll naar beneden voor meer informatie 

Praktische informatie voor Wierden en Azelo

Inschrijving is voor een periode van september tot mei. Vanaf april worden de data voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt en kun je je inschrijven of opzeggen. Bij inschrijving voor de cursus wordt een aanbetaling van € 25,00 betaald, daarmee reserveer je een plaats. Wanneer je verzekerd wilt zijn van een plek is vanwege de grote belangstelling op tijd reserveren van belang. De aanbetaling wordt in mindering gebracht op het lesgeld. Indien er na reservering van een plaats wordt afgezegd wordt dit bedrag niet gerestitueerd. Wanneer bij deelname aan de cursus tussentijds wordt opgezegd vindt er geen restitutie van het cursusgeld plaats. Het lesgeld bedraagt € 9,30 incl 9 % BTW  per les. De betaling en opgave is voor het hele cursusjaar.

Verantwoordelijkheid
De cursist neemt op eigen verantwoording deel aan de yogalessen. Voor deelname wordt een gezondheidsverklaring door de cursist ingevuld waarin vermeld wordt welke beperkingen of gezondheidsklachten er zijn. Gonnie van de Lang aanvaard geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel dat de cursist tijdens de lessen opdoet. Gonnie zal vanuit haar deskundigheid aanpassingen en adviezen geven bij de oefeningen. Het is aan de cursist om deze adviezen op te volgen en goed te luisteren naar haar/zijn lichaam bij de beoefening van yoga. Binnen de yoga lessen is het van belang om de eigen grenzen en beperkingen te respecteren.

Meenemen
Voor deelname aan de cursus is soepele kleding gewenst bijv. joggingpak
of T-shirt en maillot en om op te liggen een slaapzak, plaid of yogamat. Wanneer je langere tijd yoga wilt beoefenen is een yogamat aan te raden. Neem een flesje water mee. Warme sokken, een extra trui of vest zijn prettig tijdens de ontspanning aan het einde van de les om je lichaam warm te houden. Zorg dat je vijf minuten van tevoren aanwezig bent.

Voeding
Het is belangrijk om niet vlak van tevoren veel te eten. Een volle maag belemmert het lichaam om de oefeningen goed uit te kunnen voeren.
Drink voor en na de les veel water. Hierdoor kunnen afvalstoffen die zijn vrijgekomen beter worden afgevoerd.

Opgave
Voor deelname of wanneer je nadere informatie wilt, kun je daarvoor altijd contact met mij opnemen.
Bij opgave voor de cursus zul je verzocht worden een gezondheidsverklaring en een aanmeldingsformulier in te vullen en op te zenden met de aanbetaling van €25,00. Naast het deelnemen op een yoga groep is er een mogelijkheid om privélessen te krijgen waarbij aandacht wordt besteed aan ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

Mijn BLOG is online- Zie de menubalk.

Histamine intolerantie komt steeds meer voor. Herken je reacties op voeding zoals een rode wangen en onrust na het eten van oude kaas, tomaten, aardbeien, chocolade of het drinken van rode wijn?  Slaapproblemen en darmklachten na bepaalde voeding, zelfs hartkloppingen? Maak een afspraak voor informatie en het testen van de je voeding.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samen. In mijn praktijk kijk ik naar je disbalans en constitutie en pas daar de voedingsadviezen samen met de persoon op aan. In combinatie met TCM wordt er een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten.  Interesse en gemotiveerd? Maak een afspraak. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten? Triggers kunnen hormonale veranderingen zijn zoals de puberteit, zwangerschap en overgang. 

Kinderen Bach bloesemremedies zijn een goed hulpmiddel voor uw kind om stress te leren hanteren. 

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP