Scroll naar beneden voor meer informatieFoto's 2019 en 2020 van de workshops die ik samen met Rochelle van Doorn van Bellabaci Nederland in Velp heb gegeven.

 foto 1 velp
 foto 2 velp

 foto 3 velp
 foto 4 velp  foto 5 velp  foto 6 velp

 

Februari 2019 Workshop gezichtsdiagnose, gezichtscupping en cryoglobe en een jadesteengezichtsmassage.

Donderdag 14 februari een schitterende workshop gegeven in Velp. Een leuke groep cursisten uit alle delen van het land en zelfs een mevrouw uit Belgie. De ochtend besteed aan de theorie en de middag met veel oefenen. De groep bestond uit vrouwen die werken als schoonheidsspecialist, huidtherapeut en complementair therapeut. Naast de theorie werd er bij elkaar naar bijzonderheden in het gezicht gekeken, wat leuke reacties tot gevolg had. Iedereen ging heel enthousiast naar huis. Genoten van een leerzame dag met een heerlijke lunch op een mooie locatie De Parkstaete in Velp.

Gezichtsdiagnose en verjongingsoefeningen mei 2017

Zaterdag 20 mei is er wederom een workshop gehouden in het ontmoetingscentrum in Wierden. De cursisten kwamen vanuit de regio Twente en anderen van heel ver.  In de ochtend is de theorie behandeld en de gezichten van ieder bekeken en geanalyseerd en in de middag is de jadesteen gezichtsmassage geoefend met de gezichtsoefeningen. Ieder ging heel tevreden en enthousiast met een relax gezicht weer naar huis.

   

 

Gezichtsdiagnose & guasha bij het Deltion college december 2015

De afgelopen jaren heeft Gonnie verschillende workshops gezichtsdiagnose in combinatie met de jadesteen gezichtsmassage (guasha) gegeven op diverse locaties in het land.

Voor natuurgeneeskundig therapeuten in Haren, voor de lezers van Koggeschip vakbladen, in Baarn en Haren, te weten schoonheidsspecialisten en masseurs. In december 2015 voor leerkrachten van de afdeling Beauty en Bodycare van het Deltion college.

Het gezicht weerspiegelt belangrijke informatie over de lichamelijke en geestelijke conditie. In het gezicht zijn de huidgebieden van energiebanen en reflexzones van alle organen en systemen te vinden. Het gezicht wordt niet voor niets  ‘de spiegel van ons binnenste’ genoemd.  Emoties, zorgen, stress en persoonlijkheid komen tot uitdrukking in het gezicht. Markeringen, lijnen, verkleuringen en onzuiverheden zeggen iets over het functioneren van een bepaald orgaan of systeem.

In de traditionele Chinese geneeskunde is de gezichtsdiagnose een aspect van de diagnose stelling waar gebruik van gemaakt kan worden.

De workshop voor het Deltion college stond in het teken van anti aging. Factoren die het verouderingsproces versnellen en aspecten die veroudering voorkomen. Leefwijze en voeding spelen daarin een grote rol. De huidgebieden en reflexzones van organen en systemen werden behandeld met diverse foto’s ter illustraties om een en ander herkenbaar te maken.

Enkele aspecten uit de gelaatskunde werden behandeld waarin verschillende leraressen zichzelf herkenden. Het gezicht is in te delen in drie zones; de bovenpool; gebied boven de wenkbrauwen, het middengebied ; tussen de wenkbrauwen en de neusbasis, de onderpool; tussen de neusbasis en de kin.

Een hoog voorhoofd waarin het denken dominant aanwezig is in de persoon werd glimlachend herkend en een groter middengebied waarin het praktische handelen sterk aan de orde was.

Veel stof om verder over te praten en mee te nemen naar huis. De middag stond in het teken van praktisch handelen met een jadesteen gezichtsmassage en een jadesteen hoofdmassage.

In het schitterende praktijklokaal van het Deltion college gingen de leerkrachten aan de slag en aan het eind van de dag werden er plannen gemaakt hoe deze technieken in te passen in het onderwijs voor hun studenten. De evaluaties van de workshop waren lovend, ieder keek terug op een leerzame dag.

 Gezichtsdiagnose1 Gezichtsdiagnose2  Gezichtsdiagnose3 
 Gezichtsdiagnose4  Gezichtsdiagnose5  Gezichtsdiagnose6

 

Workshop Gezichtsdiagnose & verjongingsoefeningen in Wierden september 2016

De workshop is fantastisch verlopen. Er was weer veel belangstelling voor vanuit diverse beroepsgroepen, yoga docenten, schoonheidsspecialisten, voetreflex therapeuten en belangstellenden.

Enkele reacties van deelnemers: Hoi Gonnie, bedankt voor de afgelopen zaterdag.Heb weer een hoop bijgeleerd en vind je een prettige docent. Vriendelijke groet, J.W.

Andere reacties: de cursusmap ziet er zeer volledig en verzorgd uit. Ik heb genoten van deze goed verzorgde dag. De lunch en accomodatie in het ontmoetingscentrum waren fantastisch, mooie ruimte en lekkere lunch en goed bereikbaar per trein.

Veel geoefend en geleerd op deze dag, een echte aanrader voor anderen en wij vertellen het door. Leuke groep waarbij veel ervaringen werden uitgewisseld en veel geoefend en kijken naar gezichten bij jezelf en bij elkaar.

De jadesteen gezichtsmassage is goed bruikbaar om op jezelf toe te passen en op klanten. Een eenvoudige massage die effectief is en snel te leren. De gezichtsdiagnose gaf veel beeld over het lezen van gezichten.

 

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De webshop is verplaatst naar de website www.mestcelactivatie-syndroom.nl  ook te vinden via www.mcasnederland.nl   Alle boeken en andere producten zijn via deze site te bestellen.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak  een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.'

TOP