Scroll naar beneden voor meer informatieBedrijfsyoga voor het Deltion college

Sinds voorjaar 2018 werkt Gonnie regelmatig voor de Deltion academie en ontwikkelt en verzorgt zij de cursussen 'mindfulness yoga op het werk'. In het voorjaar 2018, najaar 2018, voorjaar 2019 en najaar 2019 zijn er cursussen gegeven van een blok van 6 avonden aan werknemers van het Deltion college. In 2021 zijn er online trainingen gegeven.

Najaar 2020 is er een cursus 'yoga nidra- mindfulness yoga op het werk' gegeven van een blok van 2 avonden. Er is veel belangstelling voor de cursussen en de doelgroep is heel divers, vanuit alle medewerkers bij het Deltion college is er belangstelling voor de cursussen. De evaluaties zijn zeer positief. 

Vanuit dit enthousiasme is de vraag naar een "Yoga op het werk' app voor werknemers Deltion college ontstaan. De app is inmiddels ontwikkeld en is online alleen voor Deltion werknemers te volgen. Deze app bestaat uit een serie oefeningen met filmpjes die de werknemers thuis kunnen uitvoeren. Er is een grote keuze aan oefeningen zoals nek,schouder, rug, gewrichten, bekken en oefeningen voor de handen en voeten.  De instructiefilmpjes zijn kort en duidelijk vormgegeven. Daarnaast is er een grote keuze aan adem en ontspanningsoefeningen.

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De webshop is verplaatst naar de website www.mestcelactivatie-syndroom.nl  ook te vinden via www.mcasnederland.nl   Alle boeken en andere producten zijn via deze site te bestellen.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak  een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.'

TOP