Scroll naar beneden voor meer informatieBedrijfsyoga

Er is steeds meer vraag en belangstelling voor bedrijfsyoga die voorziet in de groeiende behoefte aan praktische yoga workshops en programma's op maat afgestemd op de professionals en organisaties.

Daarnaast is er steeds meer behoefte aan YOGA ONLINE. Thuiswerken levert veel stress op niet alleen door het continue werken voor een beeldscherm, tekort aan beweging, te weinig contact met collega's en te weinig afwisseling maar juist door een tekort aan herstel en ontspanning. Stress reductie is waar ieder naar streeft om zodoende gezondheid te optimaliseren en de weerstand op peil te houden. Want stress is nog steeds één van de grootste weerstandverlager en ziekte veroorzaker.

Vanuit haar praktijk voor yoga en Chinese geneeswijzen heeft Gonnie de afgelopen jaren diverse cursussen, workshops en trainingen gegeven aan bedrijven. Met haar méér dan 30 jaar ervaring als lerares verpleegkunde en daarnaast yogadocent en therapeut heeft zij een feeling met verschillende beroepsgroepen en kan zij een training op maat verzorgen.

Referenties

Klanten van de afgelopen jaren zijn onder andere:

Thales Nederland bv In 2015 een bedrijfstraining  voor Thales Nederland bv voor managers binnen het project 'samenwerken en mentale fitheid'. 

Florente basisscholen Amsterdam In mei 2019 workshops 'mindfulness yoga en vitaliteit' voor de leerkrachten van de Florente basisscholen in Amsterdam. De workshops werden gegeven op de jaarlijkse studiedag voor leerkrachten waarbij er verschillende workshoprondes waren. Deze dag werd gehouden op de schitterende locatie: regardz Planetarium in Amsterdam. Veel lovende reacties op de workshop mindfulness yoga met stress reductie. Link naar pagina mindfulness yoga

Deltion college Zwolle Sinds 2018 tot heden geeft Gonnie 'mindfulness yoga' en 'yoga nidra' in opdracht van de Deltion academie in Zwolle. Het Deltion college biedt haar werknemers deze bedrijfsyoga aan in de vorm van cursussen van enkele avonden die door Gonnie worden verzorgd. Daarbij wordt de cursus afgestemd op de behoefte en wensen van de werknemers en werkgever.

Syntra West België onder meer in Brugge, Kortrijk en Gent. Sinds 2005 tot heden, jaarlijks massage cursussen op maat voor beroepsbeoefenaars.

Voordelen en doelstellingen bedrijfsyoga en yoga online

Bedrijfsyoga en yoga online bevorderen een optimale lichamelijke en geestelijke gezondheid van de werknemers.

Dit wordt bereikt door:

          -  verhoging van de vitaliteit, concentratie en mentale fitheid; 
          -  bewustwording van de fysieke, mentale en emotionele gesteldheid;
          -  ervaren hoe je op het werk je lichamelijke en geestelijke gezondheid 
            positief kunt beïnvloeden;
         -  negatieve stress op de werkvloer te voorkomen én hoe deze te hanteren;
         -  het voorkomen van rug, nek- en schouderklachten.

Voorbeelden trainingsprogramma's

  1. Mindfulness en yogatraining één of meerdere dagen/avonden
  2. Yoga nidra en stress reductie één of meerdere dagen/avonden
  3. Bedrijfsyoga op maat afgestemd op de specifieke vraag of thema
  4. Workshops stress reductie
  5. Yoga op het werk app met oefeningen; filmpjes en ingesproken teksten.
  6. ingesproken adem- en ontspanningsoefeningen; digitaal aangeleverd.

 

Foto bedrijfsyoga Thales Nederland bv; training managers.

bedrijfsyoga2

Het beste uit jezelf halen en uit elkaar is een hele kunst.
Samenwerken op een constructieve manier en met elkaar gezamenlijke doelen nastreven gaat niet vanzelf.
Samenwerken geeft je inzicht in jezelf in je kansen en mogelijkheden.


Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden een optimist ziet in alle moeilijkheden de kansen.
(Sir Winston Churchill)

 bedrijfsyoga1

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

De webshop is verplaatst naar de website www.mestcelactivatie-syndroom.nl  ook te vinden via www.mcasnederland.nl   Alle boeken en andere producten zijn via deze site te bestellen.

Overgewicht en spijsverteringsklachten gaan veelal samenIn mijn praktijk kijk ik naar jouw disbalans en constitutie. Voedingsadviezen in combinatie met acupunctuur zijn een schitterend hulpmiddel. Er wordt een plan op maat gemaakt met snel zichtbare resultaten. Interesse? Maak  een afspraak voor advies en behandeling. 

Allergie en intoleranties: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?  

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.'

TOP