Scroll naar beneden voor meer informatie'Yoga met aandacht' mindfulness yoga; cursussen in Wierden. Mindfulness betekent 'opmerkzaamheid'. Het is een techniek die haar oorsprong vindt in het Boeddhisme. Het is een eeuwenoude boeddhistische levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van onvermijdelijke negatieve en positieve gebeurtenissen in het leven. De vraag daarbij is niet: 'Waarom overkomt mij dit'? maar juist: 'Hoe ga ik ermee om?'.

Bij 'mindfulness yoga' worden yoga oefeningen gebruikt om op een directe en ongekleurde manier ervaringen in jezelf te observeren. Hierbij staat het waarnemen centraal. In deze cursus behandelen wij verschillende thema's en oefeningen die een relatie hebben met bewuste aandacht in het dagelijkse leven en in de oefeningen in de les.

De cursus bestaat uit  6 donderdag middagen en een cursus van 6 donderdag avonden in Wierden: Deze cursus start 24 augustus 2017.

Groep 1 avond :18.30 - 20.00 uur en groep 2 avond: 20.15 - 21.45 uur

Groep 1 middag: 13.15 - 14.45 uur  en groep 2 middag: 15.00 - 16.30 uur

 Inbegrepen bij de cursus: een informatiemapje met literatuur en oefeningen.Van de cursist wordt verwacht dat zij met de opdrachten thuis aan de slag gaat. Deze opdrachten zijn praktisch en eenvoudig en goed te integreren in het dagelijkse leven.  

Aantal deelnemers:
er wordt gewerkt in een groep van maximaal 12 personen.Locaties: ontmoetingscentrum Wierden spoorstraat 7, gratis parkeren tegenover het centrum Cursusgeld: € 99,00 incl BTW

Informatie en opgave: 
via de mail of telefonisch.  Wanneer u interesse hebt in deze cursus kunt u mij een mail zenden met uw gegevens. Er is geen ervaring of bekendheid met yoga vereist. De cursus is voor iedereen die belangstelling heeft in het onderwerp. Wees er op tijd bij om u aan te melden.

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

Schitterende boeken actie:

Het  boek 'Gezonde voeten, een goede basis' van €17,00 voor €5,30 incl BTW en het boek 'Energiek en vitaal in de overgang' van €22,50 voor €10,50 incl BTW te bestellen via de webshop.

Nieuw: acupunctuur bij pijnklachten volgens de Balans methode dr. Tan. Dit houdt in acute en chronische pijn, op velerlei plaatsen in het lichaam, met acupunctuur behandelen volgens een zeer specifieke methode. De resultaten zijn zeer verrassend.

De mindfulness yoga cursus Zie op facebook het krantenartikel. De cursus start 24 augustus op 6 donderdag middagen en een cursus op 6 donderdagavonden ( 24-8, 31-8, 7-9, 28-9,5-10, 12-10 2017). Wanneer u een datum niet kunt neem kontakt op voor overleg. Belangstelling geef u op tijd op. Zie bij onderdeel yoga de website.

Allergie: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding en intoleranties daarvoor hebben opgebouwd. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP