Scroll naar beneden voor meer informatieUnieke lesmethode

In de loop der jaren heb ik een methode van lesgeven ontwikkeld waarbij de oefeningen voor ieder uitvoerbaar zijn. Dit heeft te maken met de losmaakoefeningen, de zogenaamde 'warming up' aan het begin van de les, een goede opbouw van de yogahoudingen en een 'cooling down', ontspanning aan het eind van de les. Vanuit mijn interesse in de Indiase- en Chinese geneeskunde heb ik een methode ontwikkeld waarin oefeningen vanuit beide stromingen geïntegreerd worden in mijn lessen. In de lessen worden er naast de yoga oefeningen (asana's) gebruik gemaakt van Qigong oefeningen (Chinese gezondheidsoefeningen) en oefeningen vanuit de Tai Chi Tao (de vijf- elementen series). Daarnaast worden meridiaanstrekkingen gedaan die een gezondmakend effect hebben op alle organen en orgaan-energie. Dit maakt mijn yogalessen zeer uniek en voor ieder goed uitvoerbaar. De Indiase- en Chinese gezondheidsoefeningen vullen elkaar schitterend aan en zijn zeer helend.

Bij elke yogales is er een herhaling van oefeningen uit voorgaande lessen en daarnaast worden nieuwe houdingen geleerd. Zo is elke les weer anders. Alle oefeningen en houdingen tijdens de yogalessen hebben onder meer als doel het beter laten functioneren van de organen, gewrichten, zenuwstelsel en spierstelsel. Wekelijks yoga beoefenen houdt het lichaam soepel en veerkrachtig. Daarnaast kan yoga ook heel ontspannend werken door met rustgevende oefeningen heel bewust in het 'hier en nu' met jezelf bezig te zijn. Veel mensen voelen zich na een les dan ook ontspannen en opgeladen met nieuwe energie.

bel mij om informatie te geven / afspraak te maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken klik hier.

Nieuws

Schitterende boeken actie:

Het  boek 'Gezonde voeten, een goede basis' van €17,00 voor €5,30 incl BTW en het boek 'Energiek en vitaal in de overgang' van €22,50 voor €10,50 incl BTW te bestellen via de webshop.

Nieuw: acupunctuur bij pijnklachten volgens de Balans methode dr. Tan. Dit houdt in acute en chronische pijn, op velerlei plaatsen in het lichaam, met acupunctuur behandelen volgens een zeer specifieke methode. De resultaten zijn zeer verrassend.

De mindfulness yoga cursus start 24 augustus op 6 donderdag middagen en een cursus op 6 donderdagavonden ( 24-8, 31-8, 7-9, 28-9,5-10, 12-10 2017). Wanneer u een datum niet kunt neem kontakt op voor overleg. Belangstelling geef u op tijd op. Zie bij onderdeel yoga de website. Beide groepen gaan door er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij!

Voor de yogalessen in Azelo op de dinsdagavond zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. De cursus begint dinsdagavond 5 september. Wees er op tijd bij!

Allergie: er zijn steeds meer mensen die overgevoelig reageren op voeding en intoleranties daarvoor hebben opgebouwd. Herken je je daarin en ben je op zoek naar handvatten?

‘De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen’.

TOP